Vi gick fin bukett

Vi gick fin bukett från @qzerxa och Christoffer i går som grattis på 24-års dagen idag. Jo, @kajonsson och jag firar 24-,årig bröllopsdag som vi firat med att fixa till våra frisyrer och sedan kört lite (mycket) fix av altan. Nu lite mat också Kärlek i vått och torrt och stort som smått?

Vi fick fin bukett från @qzerxa och Christoffer i går som grattis på 24-års dagen idag. Jo, @kajonsson och jag firar 24-,årig bröllopsdag som vi firat med att fixa till våra frisyrer och sedan kört lite (mycket) fix av altan. Nu lite mat också Kärlek i vått och torrt och stort som smått?

Likes: 32

Tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Vi gick fin bukett

 1. salonenmia says:

  Grattis?

 2. Grattis! Så fin bukett ?

 3. Grattis. Kram ?

 4. qzerxa says:

  ️️️️️️️

 5. carinawj says:

  @ylva.wesenlund tack och den är jättefin.

 6. carinawj says:

  @eva.wesenlund tack mamma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.