MCE goes PsychoCirkus

51 bilder från MCE´s höstfest 2019. Vill du inte ha med din bild kontakta oss då via vårt kontaktformulär så plockar vi bort det direkt eller så kan du kommentera i kommentarsfältet. En del av korten är lite suddiga och det bjuder vi på för dom är tagna bara på skoj.

Det är supertjusiga barpersonal, roliga och halvgalna MCE medlemmar och deras vänner. Kvällen bjöd på både tatuering och ormen. Det bjöds även på en hel del kramar och omtanke.

En ganska snäll och galen kväll och KA och jag bröt inte alltför sent, jag var lite bacillrädd eftersom jag skulle in för nackoperation på måndagen och ville inte riskera att bli förkyld men det klarade sig bra.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.