”Norrlandsturen” blev lite kapad 28/7 2019

(22 bilder) Vi samlades vid Francos vid Stäketbron och samlingstid var 10:20 för avfart 10:30. Tack och lov kunde vi starta med skugga, ganska hett redan då, ca 29 grader.

Resterande gäng från Skogis kom åkande med Peter i spetsen och så om vi iväg. Insåg att träffen kl 11 vid Drott i Enköping inte skulle gå att få ihop utan helikopter och undrade lite hur det skulle bli istället.

Vi pausade vid Övergrans Kyrka och då blev det bestämt Chiefland som blev fikastället istället. Bra val med tanke på värmen och det kändes rent vidrigt med hojkläder på i den värmen.

Väl framme vid Chiefland mötte vi upp gänget söderifrån och om jag uppfattade rätt var det 28 hojar tillsammans. Vi fikade och jag tog en supergod macka med brie och salami och som laktosfri mjölk fick jag en laktosfri glasskula till kaffet och det blev riktigt gott i kaffet.

Färden skulle fortsätta till Strängnäs och Husbybadet men några av oss valde att inte åka med, alldeles för varmt och måendet var inte på topp. 5 hojar och 6 människor fortsatte till Sigtuna via Billbyvägen för ett vätske- och glasstopp. Det var så skönt att sitta vid vattnet och det fläktade så skönt. Våfflans sorbé var också väldigt god.

Tack för idag alla glada, det var en skön tur trots den intensiva värmen.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.