Tyreö Bikeshow var planen

(37 bilder) ja, planen var iaf Tyresö Bikeshow och dit kom vi visserligen men inte som det var tänkt. KA´s kopplingswire gick när vi nästan var framme. Ingen skugga och ganska bra och lite halvt om halvt vårdlöst körande av bilförare som inte saktade ner trots att jag nästan stod mitt i vägen. Det tutades däremot…nötter finns det i alla lägen.

Ylva och Ahmed såg oss på väg till Tyresö Bikeshow och kom till vår assistans samtidigt kom Håkan Nyström for förbi på väg från Tyresö Bikeshow (han såg att det var Ahmes vita) Ylva höll koll på trafiken och Ahmed kirrade biten med wiren men dom korten försvann visst 🙁

Efter Tyresö Bikeshow drog vi mot Sigtuna för att äta/fika på Våfflan. Vi tankade i Märsta på vägen dit och där dog då Mickes hoj som fick bogseras hem i släp.

Blev en solig och glad stund på Våfflan för resten av oss innan dagen tog slut I Kungsängen för vår del.

Tusen tack alla för i dag trots wirehaveri och starthaveri.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.