Ff feber konstaterade läkaren

Att jag inte kan sova och upplever mig speedad som en duracellkanin är bieffekt av Betapred (jag skulle ha tagit kortison på morgonen inte kväll) och det kan ta ytterligare 1 vecka med speedade grejer så jag fick något att sova på också.

Så less och så ledsen och ff feber konstaterade läkaren, lungröntgen, svamp, smärtstillande gurgla mot smärtan, massa nya blodprover och återbesök tisdag 8:30

Att jag inte kan sova och upplever mig speedad som en duracellkanin är bieffekt av Betapred (jag skulle ha tagit kortison på morgonen inte kväll)och det kan ta ytterligare 1 vecka med speedade grejer så jag fick något att sova på också. Så less och så ledsen

Likes:

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.