På spaning på Gotland, fackeltåg till minne av kristallnatten

(43 bilder)

Det finns mycket information om Kristallnatten och vill du kan du kika på bl.a Wikipedia. Det var en självklarhet att gå med i fackeltåget där dom flesta politiska partier i Gotland gick med. Viktigt att visa att du står för något och detta är ett stort något .

Vi började med supergod middag hemma hos Tiina och sedan tog vi en promenad i gatorna på väg till samlingsplatsen där fackeltåget skulle börja. På vägen kikade vi också in på en riktigt rolig affär, Garag1 som jag nu glömt namnet på på (Tiina, du kan väl påminna mig :), tack! ) och som vi måste gå på en gång till.

Innan fackeltåget avgick var det tal och information. Lite kul att vi också fick oss varsin fackla 

 

     

 

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.