Grattis älskade mamma på 75 årsdagen

Grattis älskade mamma på 75 årsdagen från oss alla (i lördags den 13/10 fyllde hon). Här tillsammans med delar av presenterna (kolla in hennes sängkompis, en kroppskudde) från barn med respektive, barnbarn med och utan respektive samt barnbarnsbarn (som snart går från 3 till 5) En glad och nöjd jubilar

Grattis älskade mamma på 75 årsdagen från oss alla (i lördags den 13/10 fyllde hon). Här tillsammans med delar av presenterna (kolla in hennes sängkompis, en kroppskudde) från barn med respektive, barnbarn med och utan respektive samt barnbarnsbarn (som snart går från 5 till 7) En glad och nöjd jubilar.

Ylva och Göran hade bokat plats på en jättegullig nepalesisk restaurang som heter Himalaya. Suverän servis, god mat och framförallt ett helt gäng glada, barn, barnbarn, barnbarnsbarn och så jubilaren in person vår mamma, mormor, farmor, gammelmormor och gammelfarmor. Flera av oss åt supergod förrätt som vi missade att fota men några varmrätter och den hemlagade mangoglassen syns väl (KA och jag också men orkar inte redigera kortet).

Likes:

Tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Grattis älskade mamma på 75 årsdagen

  1. Tack än en gång. Det var så skojigt och fint med alla det mina runt omkring.?

  2. Hälsa och gratta och massor med kramar️

  3. Grattis från Kiruna

  4. ingeralm says:

    Grattis hoppas sängkompisen är skön?

  5. Hälsa och gratta!

  6. Stort grattis @eva.wesenlund Du får berätta sen hur skön kroppskudden är.

  7. Tack så mycket. Det Ska jag göra .provar några dagar. Den exponerade ca 40 Tim.. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.