Nöden har ingen lag

Nöden har ingen lag och i brist på mer slang (letat i alla butiker på vår sida om stan) fick det bli 5 sopsäckar ihoptejpade med packtejp som leder ut varmluften. We fix, har vi tur kommer det slang till Jula i morgon.

Nöden har ingen lag och i brist på mer slang (letat i alla butiker på vår sida om stan) fick det bli 5 sopsäckar ihoptejpade med packtejp som leder ut varmluften. We fix, har vi tur kommer det slang till Jula i morgon.

Likes:

Tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Nöden har ingen lag

  1. ingeralm says:

    @carinawj hoppas det funkar

  2. carinawj says:

    @ingeralm det funkar ett tag iaf. Det är väl mer om tejpen släpper. Fick låna ac från jobbet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.