Det var en gång…

för ett antal år sedan som Kallemannen och jag sas blev gifta. Det var den 12 maj 1994 och då var den dagen Kristi Himmelsfärdsdag.

Att vi överhuvudtaget blev gifta den dagen övergår bådas förstånd lite grann för som vi jobbade och slet i firman veckorna innan så att på bröllopsdagen var vi som två zoombies men vi var lyckliga då och är det nu. Hur osannolikt det än kan tänkas för somliga.

Visst är han tjusig min man. Gissa hur han såg ut på korten som vi egentligen inte fick av fotografen. KA´s försök att le och vara glad var stört omöjligt. Det finns en del riktigt hemska foton som vi asgarvar åt ofta.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Det var en gång…

  1. Bröllopsdag idag – 12 år

    Det var 1994 och Kristi Himmelfärdsdag – en torsdag och om några timmar skulle vi gifta oss. Klockan 9 denna dag för 12 år sedan skulle jag in till vår dåvarande granne Lotta som dagen till ära skulle fixa mitt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.