Det växer lite överallt

Det växer lite överallt. 

Choklad habanero, Scotch bonnet safi, flera paprikasorter, tomater, gurkor, basilika, fikon, rödbetor, morötter, sallad, rödisor, mangold, salladslök jordgubbar, björnbär, gula hallon, melon och andra växter också. 

Akleja, alun, liljor, klematis, lavendel, något okänt och lite ogräs. 

Blir spännande att se vad det blir av allt förutom att vi måste vattna.

 Kortsidan ut mot parkeringen från en annan vinkel.

 Denna sida är mot grannen och där finns det övervintrade chiliplantor nu med en hel del blommor, björnbär, gula hallon, paprikor olika sorter, 2 pallkragar med allt möjligt i som är av ätbar karaktär 🙂 Hittersta halvpallarna (3 st) är med blommor olika sorter och så något KA tagit från fåglarnas groddade fröer.

 Blivande gurkor, 8 plantor så vi lär ha jobb. Vill du ha en gurka så kom sedan. Detta är mot kortsidan ut mot parkeringen.

 

Choklad habanero, Scotch bonnet safi, flera paprikasorter, tomater, gurkor, basilika, fikon, rödbetor, morötter, sallad, rödisor, mangold, salladslök jordgubbar, björnbär, gula hallon, melon och andra växter också.

Akleja, alun, liljor, klematis, lavendel, något okänt och lite ogräs.

Blir spännande att se vad det blir av allt förutom att vi måste vattna.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.