Choklad Habanero och Scotch Bonett

Choklad Habanero (4:e starkaste) och Scotch Bonett Safi (5:e starkaste)

Rensade ur det som ändå fortsatt mogna inomhus. Små dom jag vet inte vad men mognat har dom riktigt både bruna och röda.  Det andra höngde med. 
Nu återstår stora choklad och scotch bonett men dom blir inte mer än just stora och omogna. 
Tusen tack bästa tanten 🧡Majvor för fröerna från Liberia.

Choklad Habanero (4:e starkaste) och Scotch Bonett Safi (5:e starkaste) Rensade ur det som ändå fortsatt mogna inomhus. Små som jag vet inte vad men mognat har dom ordentligt, både bruna och röda. Några andra blekare hängde visst med. Nu återstår stora bleka choklad och både bleka och orangea Scotch Bonett men dom tror jag inte är användbara.

Tusen tack bästa tanten 🧡Maivor för fröerna

Likes: 0

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.