Motorhistoriska Marknaden, Klassiker och Vintage/Retromarknad på Skokloster

Vilken total kaos att ta sig till Skokloster, köerna slingrade sig hela vägen från avtagsvägen in mot Skokloster

Här syns faktiskt Leif och Peter

Det var flera stycken som tog sig till Wenngarn för att få i sig något att fika/äta för köerna var vansinnigt långa till allt ätbart och några av oss tog vägen hem via Sigtuna. Tom småfåglarna var glada över vårt besök, KA matar med våfflor för hela slanten och Leif fick en att ta från handen. Skoj var det också att Marianne joinade oss en liten stund och sedan åkte via via Rosersberg hem. Perka fick leda oss ut från Sigtuna.

Kallt var det dit men lite varmare hem.

  

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.