Storröjning och upptäckt av nygamla saker

Äntligen kom vi till skott med att storröjning av vårt förråd som det varken gick att hitta något i eller sätta in mer saker.

En hel del saker, tyger, gardiner och dukar som vi inte känt att vi velat göra oss av med. Riktigt roligt att några flyttat in hos en god vän och en annan till ena fröken.

 

Vi hittade också en del arkivex som vi arbetat med i vårt tidigare företag som det är kul att kika på igen. Det är trots allt 15 år sedan vi la ned JOWES

 

Tvål och andra badrumstillbehör har alltid varit roligt att spara från när vi åkt iväg någonstans men nu fick det stryka på foten.

Gammal elektronik olika sorter. Först ut är Wippies en av dom Buzzadortester jag gjorde och det är ett antal år sedan så den gör ingen dagsnytta utan den, kablage och nätkontakter mm fick en utresebiljett.

 

Mailsort är vårt adressorteringsprogram som sorterade och printade åt firman, vi printade direkt på kuvert också 😉 Den maskinen tuggade Hennings sönder ganska dyra gummivalsar 🙁 vid flera tillfällen.

En bråkdel av vår småflaskesamling som legat i kartonger i förrådet.

Somliga kallar kommande bilder för alkoholmissbruk och jag kan väl i sak hålla med, bara att kasta bort alla var ganska gamla.

Detta var bara en bråkdel av mycket och det som var användbart men som ingen vi kände ville ha lämnade vi för återbruk så andra kunde ta om dom ville.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.