Projekt tvättstuga

I ett antal år har vi pratat om att greja lite mer praktiska funktioner för förvaring och att kunna ta hand om tvätten.  Det har inte blivit av av flera olika anledningar men nu när bara den ena av oss kan greja praktiskt satte vi igång.

Dom sista 2 korten är, bara städmaterial olika kategorier och som stått i en flyttkartong, från det vi haft som provisorium från i november när vi började riva ut det gamla köket och in med det nya.

Det är en del detaljer kvar men vattnet är inkopplat och det fungerar i stort som det är tänkt. KA har grejat allt utom vattnet själv, jag ar bara varit lite åsiktsmaskin och samtalspartner. Fortsättning följer…

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.