Gåvra Idrottshall, Stockholmssnurren

Vilse och sist. Nu mot Gullmarsplan

 

Bra borttappade kände vi oss. Letade frågor runt hela denna idrottshall och fann inget någonstans. In kommer ett gäng andra hojar och dom kör till samma ställe som oss och sedan kör dom iväg mot staketet man ser snett till höger och mycket riktigt där finns det frågor.

Vi fyller i frågorna så gott vi kan. Vi hakar därefter på dom andra hojarna som var här. Bestämde oss då för att vi kör hur sent det än blir. Efter vidare funderingar och några mil till inser vi att det är 8 mil dit och deadline är ca 30 minuter, vi har inte en sportslig. Tar snabbt beslut, under tiden vi kör, vi tar en fika och tar beslut då.

Likes: 16

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.