Pitbull på rymmen

 

Lite mer än hjärtinfarkt var nästan resultatet när vi ser detta i buren i morse! Hur sjutton liten kommit ända dit upp i buren är ju genom att klättra men jag förstår ändå inte 😉 Mannfred satt en stund och Matade Pitbull som då också hängde i samma ställning. Det kändes helt galet att åka ut med hojen till Uppsala när vad som helst kunde ske med tanke på Pitbull

_DSC9260_1

 

När vi väl landat hemma efter dagens MC-tur tor Uppsala fick KA kolla först så allt var ok. Då är Pitbull försvunnen och då var det nästan hjärtinfarkt igen för Pitbull var spårlöst borta och taket på holken var på sniskan. Paniken växte ända tills KA kom ner så långt i golvnivå så att han såg att Pitbull satt i buren men under holken. Ångestfyllt och skrämmande men allt gick ju bra fast hur sjutton skall vi våga lämna. Här syns en trött men ändå väldigt utesugen Pitbull tillsammans med nöjda mamma och pappa.

Undra om dom försökte ”öppna” så att pitbull skulle kunna ta sig in igen när dom lyckats öppna taket på holken en smula.

_DSC9269_1

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.