Carina´s vardagsbild 1/5

Vardagsbild 1/5. En svartvit variant av gårdagens Pitbull Utmanad av @mariastenderup. Jag utmanar min ohängde man @kajonsson som tog motorcykeln till jobbet. #holkliv #gökboet #caique #svarthuvad #vitbukspapegoja #vardagsbild

Vardagsbild 1/5. En svartvit variant av gårdagens Pitbull Utmanad av @mariastenderup. Jag utmanar min ohängde man @kajonsson som tog motorcykeln till jobbet. #holkliv #gökboet #caique #svarthuvad #vitbukspapegoja #vardagsbild

Likes:

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Carina´s vardagsbild 1/5

  1. Snyggaste papegoja bebisen ever

  2. carinawj profile imagecarinawj says:

    @tandsysterlena visst är det, så tjusig så.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.