6 ägg i holken, Kurt och Mannfred jobbar hårt

6 ägg i holken! Kurt och Mannfred har jobbat hårt och detta är rekord. #holkliv #gökboet Kortet har @kajonsson tagit i morse

6 ägg i holken sedan 10/2! Kurt och Mannfred har jobbat hårt och detta är rekord. Kortet har @kajonsson tagit i morse. Det finns en minimal risk att det kan komma ett ägg till för Mannfred väger ff typ 1 ägg, dvs ca 186 gram som är 21-28 mer än hennes normalvikt.

Denna gång har Mannfred varit mycket mer ”holkgök” (varit i holken så gott som hela tiden) och inte varit utanför mer än för bajs och lite juice. Förra omgången var hon helt ointresserad av holklivet och dom äggen visade sig vara helt obefruktade.

Likes:

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.