Flera av oss :(

Skärpan smet, usel fotograf (Carina, jag själv alltså som skriver, KA har laddat upp) och sedan blev det en väldigt dålig gruppbild. Susanne (Saffran) har betydligt bättre bilder från oss alla. Det var väldigt roligt att ses igen och i år var det nytillkomna ansikten och ”roller”. Med roller pratar jag om dom som skall delta i paraden som picknickar med oss.

Mannfred träffade iaf sin paradpolare/kärlek från första picknicken 2003, jodå Mannfred var deltagare i paraden det året och gick tillsammans med S som syns i cowboyhatten (på hennes axel) och övriga präster.

Hur sjutton lyckades jag med denna bild, det syns ju typ bara ryggarna på folk. Noterat om det som syns då:
r2,´s keps syns, M´s knopp, Susannes sida, KA´s rygg, Kurt framifrån, Stoffe framifrån, S vän, S, delar av Kim med Mannfred.

(Jag skall flörta med min man om han kanske kan trolla till något bättre än detta)

Tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.