Julia – en liten Toker ;)

Visst är hon bara för underbar vårt lilla underverk 😉 ? Kortet togs i går när vi firade Stoffes födelsedag (den 22:a samma dag som Julia blev 3 månader) med jättegod tårta och kramar, prat och skratt.

Tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Julia – en liten Toker ;)

  1. Tessan says:

    Ja hon är mitt älskade lilla charmtroll, det bästa som hänt mig min dotter Mia Julia!
    Mamma och pappa älskar dig så obesklrivligt mycket och när du är en stor kicka ska jag berätta för dig varför du bär Mia´s namn och vem hon var och hur hon hjälpte mig att leva, jag ville ge dej mitt älskade barn det näst vackraste jag haft min bästa väns namn Mia!

  2. Pingback: Grattis älskade fröken | Carina´s tankar - Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.