Tessans mage vecka 37+4

En underbart stor mage har hon kär dotter. Tänk snart blir den magen liksom tom. Så vi längtar efter det lilla underverket.

Samtidigt känns det konstigt att min ”lilla” dotter skall få ett eget barn och jag få titulera mig Mormor. Som jag tänker mig en Mormor skall hon vara kring 60, gråhårig och gilla att baka godsaker och tillaga barnbarnens favoriträtter och skämma bort sina älskade barnbarn. Det dröjer hela 15 år tills jag är 60 men då kanske jag är både gråhårig och det andra, vem vet.

Bookmark the permalink.

One Response to Tessans mage vecka 37+4

  1. Tonårsmorsa says:

    Oj, vilken härlig mage!! Var det bara en eller två i den? GRATTIS till att ha blivit mormor! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.