Manne med likar

och stora är dom andra caiquarna och Mannefredde liten trots att det borde vara tvärtom. Mannfred är ju drygt 3,5 år gammal och dom i buren är småbarn bara. Undra vad vi gjort för fel eller är det så här det är kanske.

Mannfred äter iaf massor av frukt har massor av plats (hela hemmet) utom vid burarrester och nattvila). Får mer eller mindre härja som han har lust med Det är min fru som håller i Mannfred och spanar in dessa underbara bevingade krabater. Dom lät precis som Mannfred också i en del visslingar och ljud.

Tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Manne med likar

  1. Sandra says:

    Hej,
    Var oxå på mässan. Såg Mannfred och förstod att det var han för att jag varit på eran hemsida och tittat på alla fina kort. Jag har själv en vitbukis och en liten gultofsis. Tyckte själv att dessa vitbukisar var JÄTTEstora. Herbert är betydligt mycket mindre. Fin bild. Ha de…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.