Cheeta en underbar kompis

Vilka underbara invidivider schimpanser är. Dom är som oss fast pratar inte och är också väldigt håriga. Dom vill kramas, blir arga, gråter, surar och hittar även på en hel del bus.

Mamma (Eva Wesenlund) är det som håller i Cheeta och Herman.

Året var mellan 1964 och 1965 när Cheeta blev en av oss. Du kan läsa lite mer om Cheeta på min Afrikasida

Tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Cheeta en underbar kompis

  1. Cheeta, min första bebis.

    Det var och är en stor och viktig sak i mitt liv och jag påverkas varje dag av denna underbara flicka. Denna bild visar min mamma och Cheeta och Herman Cheeta var en liten dvärgschimpans från Liberia som fick namnet…

  2. josefine says:

    jag kommer ihåg cheeta från afrika för mormor har berettat det!

  3. Kände du Ed Schultz, tomten på flotten, schimpansfarbrorn?

    Researranemangen blev inte helt färdiga förrän ganska nyligen. En efterlysning till liberiasvenskar från Buchanan från 60- och början på 70talet som känner igen uncle Eddie, Ed Schultz, tomten som kom på…

  4. Pingback: Cheeta, min första bebis. | Carina´s Tankar – Tankeboken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.