På spaning på Gotland, Kiralina Salandy på Koncerthuset, Almedalen och god mat på Bryggeriet

(24 bilder)

Så då närmar jag mig äntligen det kända Almedalen men blir så snopen då det ”bara” är som en park, trodde det skulle vara något väldigt särskilt och pampigt. Visserligen är det det men det syns inte och kanske syns det betydligt mindre en dimmig och regnig höstdag. Jag måste se det i sin prakt för att kanske få en rättvisande bild. Det ligger ju läckert till eller om det är tvärtom, biblioteket och konserthuset ligger läckert till parken. Biblioteket har också så man kan fika med fönstren mot parken.

En annorlunda eftermiddag tog oss mot (med Almedalen till höger) konserthuset som ligger längre ner på vänster sida (glömde visst fota den från utsidan). Till en konsert som jag var öppet fundersam på hur jag skulle gilla den. Kiralina Salandy tillsammans med Visby Storband och jag måste säga att det var en riktigt rolig och positiv upplevelse och hon gjorde det ju med mycket influenser från både gospel och rythm & blues. En härlig upplevelse och så roligt, tusen tack Tiina.

Så middagsdags då, bilresa till Bryggeriet där vi skulle äta lite god mat i ett ombyggt bryggeri där delar ff används till just bryggning. Vi fick något roligt som såg lite skumt ut när vi kom in som liten miniförrätt, det var väldigt gott och tyvärr minns jag inte vad det var. Ena delen hade lite tryffel och det vita är som friterad glasnudelblad. Sedan tog vi en typ liten tapastallrik som vi delade på allihopa och det var en del godsaker på den så den tog ganska slut. Så kom varmrätten in och Tiina och KA tog varsin burgare och jag tog en fisk. Det var gott och mätta blev och en kul erfarenhet rikare.

Tack för ännu en mysig dag Tiina <3

 

 

 

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.