På spaning på Gotland, Fridhem, Högklint , Ygne och Södra Hällarna

(41 bilder) Vi är ff förundrade över hur mycket vi faktiskt hann med att se i går och är oerhört tacksamma för Tiinas plan för oss som aldrig (jag hade aldrig varit här, KA bara en snabbsväng och visst egentligen inget heller) varit här och inte visste mer om Gotland än Kutens och Fårö typ och hört om någon enstaka sa men ändå inget vi visste.

På vår rundvandring/åkande såg vi får fast man säger visst lamm om allt fåraktigt på Gotland 😉 oavsett om det är fina lamm, baggar, tackor eller whatever för får säger man inte.

Vi var i väg till Ygne och kikade på vyerna och det mäktiga i naturen här på Gotland, en man stod och fiskade mitt i det lite vågiga vattnet. Läckra färger var det, höstlika och i kombination med det dimmiga gjorde det det hela mytiskt och läckert.

På Högklint var det ganska högt uppifrån och ner och lite småhalt att gå både uppför och sedan lite nedför men det gick det med utan incidenter.

Vi for förbi och gick ned till stranden vid Fridhem, måste vara så vackert när solen skiner eftersom det redan nu var så vackert. Om Villa Fridhem finns mer att läsa på Wikipedia´s sida.

Sist i raden av besök, innan lunch vill säga, blev det Södra Hällarna som finns att läsa om på Wikipedia´s sida. Vi såg tom hamnen och var väldigt nära när vi vände åter mot bilen. Häftiga naturmijlöer.

                   

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.