Vilket fint broschyrställ med broschyrer inför #OrangedayMC2019

🧡 Vilket fint broschyrställ med broschyrer @leif.a.johansson fixat till med info om årets kortege från Stockholm tillnårets mötesplats Mjölby för gemensam färd till Norrköping. Häng med och ta ställning mot kvinnovåld den 25 maj.

#orangedaymc2019 🧡 Vilket fint broschyrställ med broschyrer @leif.a.johansson fixat till med info om årets #Orangeday kortege från Stockholm till årets mötesplats Mjölby för gemensam färd till Norrköping.

Häng med och ta ställning mot kvinnovåld den 25 maj.

orangedaymc2019 orangeday

Likes: 16

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.