Ännu en bit på vägen

Morgon sång och presenter bjöd KA på. En rosbukett, ett fint armband och ett lika fint halsband fick jag av älskade Kallemannen på morgonen.

På jobbet brukar det firas ordentligt men jag bad snällt om att slippa vara centralfigur men slapp varken kramar eller grattisar och väldigt gulligt blev det med både personliga lappar och personliga gratulationer med kramar, supergoda tårtbitar till KA och mig .

Fick spontanbesök av Elmo, Anna och Stoffe och det var riktigt roligt att träffa dom och lillfröken i egen hög peson, gissa om hon blivit stor nu.

 

Fick presenter från hela Göteborgsklanen genom Ylva, Göran och mamma som var här på besök över helgen. Det var jättemysigt, vi var ut och åt på Lebaneza på lördag och åt middag hemma på lördag. Tessan, Tomas, Julia och Moa kom till Libaneza och då fick både mamma och jag fina teckningar tjejerna hade gjort åt oss och varsin fin rosa blomma med lotter till. Fick även present (mamma fick också, hon fyllde 74 den 13) fint besök av Anne som fick möjlighet att också prata om Liberia. Det var jätteskoj att lyssna på dom när KA och jag höll på med annat.

 

 

Då kan man addera ännu ett år på vägen och numera är jag 55 år ung 🙂

Tagged . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.